Новости интернет-магазина king-tools.com.ua

Часы работы:

ПН-ПТ 09:00 - 19:20
СБ 10:00 - 16:00
ВС - выходной



Українською

Каталог товаров

Наведіть порядок з лінійкою електричних ланцюгових пил AKE від Bosch!

Майже на кожній дачній ділянці є місце, де зберігаються колоди і дошки, які можуть «коли-небудь стати в нагоді». Іноді вони дійсно служать матеріалом для нових проектів, але частіше за все просто займають місце. Нові електричні ланцюгові пили Bosch AKE дозволяють вирішити цю проблему буквально за один день! А якщо наведення порядку вас не втомить, досить згадати, що майстер з правильним інструментом в руці - це майстер подвійно. Навести порядок в саду, навчитися ставити зруби, зрештою, заготовити дрова на зиму - все це можна зробити з компактними, потужними та легкими електричними пилами AKE від Bosch.

Електричні ланцюгові пили Bosch AKE - це всеосяжне вирішення безлічі дачних проблем. Зручні та легкі електричні пилки забезпечують необмежений час роботи або абсолютну мобільність. Потужна AKE 40-19 S з підключенням до побутової мережі пропонує блискавичну швидкість руху ланцюга і необмежений час роботи. Інноваційна та мало шумна AKE 30 LI готова до роботи завжди і всюди. Щоб ви не вибрали, ви незмінно отримаєте миттєвий запуск і повну відсутність шкідливих вихлопних газів. Тільки цих двох переваг досить, щоб оцінити перевагу електричних ланцюгових пил над традиційними бензопилами. Лінійка AKE - це екологічні та легкі інструменти, що ідеально підходять для роботи в саду і для домашнього майстра!



Не тільки на дачі

За різноманітністю застосування пила може зрівнятися хіба що з ножем. Цьому інструменту знайдеться сотня різних застосувань. Пила, особливо акумуляторна, може стати в нагоді в найнесподіваніших місцях. Наприклад, якщо дорогу перегородило дерево, що впало, ви за дві секунди розпиляєте стовбур і відтягнете в сторону. Підготовка до роботи не займе багато часу. Вам навіть не доведеться шукати в надрах багажника ключ завдяки системі Bosch SDS. Система SDS - унікальна розробка компанії Bosch для швидкого натягу і заміни ланцюга без використання додаткових інструментів. Монтаж пиляльного ланцюга виробляється буквально за кілька секунд шляхом простого обертання ручки її натягу.

Переваги технологій

Традиційно робота з пилкою асоціювалася з великими витратами енергії. Навіть з'явилися в двадцятому столітті бензинові ланцюгові пили, котрі не гарантували повного позбавлення від турбот. Двигун внутрішнього згоряння принципово не змінюється вже понад сто років. Як і раніше, цей складний механізм вимагає періодичного обслуговування і, звичайно ж, регулярної дозаправки.

Всіх цих особливостей, а заодно і викидів шкідливих речовин в атмосферу, повністю позбавлені електричні пилки. В пилі Bosch AKE значно менше деталей, ніж в одному тільки двигуні стандартної бензопили. Технології Bosch дозволяли підняти ресурс роботи інструменту.

Перевага електромотора в миттєвому запуску, а з надійним електронним гальмом, блискавично реагує на віддачу пили, ланцюг зупиняється менш ніж за 0,1 секунди. Ця функція доступна на всіх пилах лінійки, за винятком мобільного AKE 30 LI.

Акумуляторна пила Bosch AKE LI дозволяє приступити до роботи буквально в будь-якому місці. Для експлуатації пилки не потрібно розетка і подовжувач. Використання акумулятора не ставить ніяких додаткових обмежень - ємка сучасна батарея забезпечує енергією потужний двигун і дозволяє впоратися з роботою будь-якої складності. Щоб виконати аналогічний обсяг роботи бензопилою, потрібно в десять разів більше енергії. Саме тому за один цикл від зарядки до зарядки електрична пила Bosch AKE 30 здатна виконати до 100 зрізів, якщо ви працюєте з брусом 10x10 сантиметрів.