Новости интернет-магазина king-tools.com.ua

Часы работы:

ПН-ПТ 09:00 - 19:20
СБ 10:00 - 16:00
ВС - выходной



Українською

Каталог товаров

Дрилі і міксери

Купити дриль-шуруповерт в інтернет-магазині "King"- відмінний вибір для тих, хто віддає перевагу якісним інструментам по стриманим розцінками. В каталог включені агрегати від провідних виробників, серед яких нескладно підібрати модифікацію, що відповідає всім запитам.

Дриль електрична - багатофункціональний інструмент, здатний прискорити і полегшити роботи, пов'язані зі свердлінням отворів, закручуванням, відкручуванням різних металовиробів (шурупи, гвинти, саморізи). У каталозі інтернет-магазину "King", за адресою https://king.if.ua/catalog/drili/, відвідувачам представлені актуальні різновиди даних агрегатів, а саме:

  • ударні: інструмент при здійсненні поступальної ходи і роботи свердла дозволяє з мінімальними фізичними зусиллями висвердлити отвори в щільному або товстому матеріалі (бетоні, цеглі, граніті і т.д.);

  • кутові: інструмент дозволить сформувати отвори в важкодоступному місці;

  • універсальні: професійні дрилі, що поєднують функціональність двох попередніх різновидів;

  • дриль міксер - інструмент для приготування різних будівельних розчинів і сумішей.

Ключові моменти при виборі дрилі

Дриль в інтернет магазині "King" представлена агрегатами від провідних світових і вітчизняних виробників, які довели в реальних експлуатаційних умовах свою перевагу по ефективності, функціональності і довговічності. Незважаючи на це, інструмент потрібно підбирати виходячи з планованих до виконання завдань.

Особливу увагу варто загострити на наступних параметрах:

  • на моменті, що крутить. Чим вище величина, тим потужніше агрегат, відповідно, при роботі потрібно менше зусиль. Інструменти з великим крутним моментом дозволяють просвердлювати отвори і закручувати металовироби різного діаметру;

  • на частоті обертання, яка залежить від робочого режиму, передбаченого виробником. На низьких швидкостях просвердлюють отвори з великим діаметром, а на високих з малим і середнім. Раціональні показники: для формування отворів - 1200 об / хв і більше, для загвинчування метизів - 400 об / хв;

  • на способі живлення. Розрізняють електричні, що живляться від мережі і акумуляторні, що функціонують на батареї інструменти. Останні варіанти доцільні для виконання робіт у віддалених від джерела електрики місцях. При розгляді акумуляторних моделей варто акцентувати увагу на ємності батареї. Чим вона більше, тим триваліша робота без підзарядки.

Цікавлять дрилі? Запрошуємо в наш інтернет-магазин, який гарантує, що надасть рішення, яке задовольняє вас по всім запитам.